BAŞKAN ERDEM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Genel 22/04/2024 16:38

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1921 tarihinde hem ilk TBMM’nin açılışı, hem de Ulusal Egemenliğimizin temsili olan bu milli bayram, Ulu Önderimizin talimatı ile aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanmıştır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, dünyada tek örneği olan bir bayramdır. Bizler de Artvin Belediyesi olarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği bu yolda yürüyerek, demokrasinin ve ulusal egemenliğimizin temeli olan TBMM’nin önemini vurgularken aynı zamanda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olup onların mutluluğuna, sağlığına ve eğitimine her zaman destek vereceğimizi bildirmek isteriz.

Tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.